De zomer van de pastorale ploeg Fatima


(Bekijk de foto’s)

Op 30 juli mochten we de F. Dewitteprijs in ontvangst nemen. Die prijs werd ons toegekend omdat we, na het sluiten van de kerk, toch de moed vonden om verder te doen en zo contact blijven houden met de parochianen en andere verenigingen.

Donderdag 20 juli, de eerste regenachtige dag in lange tijd gingen we met enkele medewerkers op
zoek naar de antwoorden voor de zoektocht van de St-Marcusparochie. Al vlug kregen we een ferme regenbui over onze hoofden. Daarbij constateerden we dat het parochieblad niet waterproof is. Ondanks de regen was het toch een plezante activiteit.

Tijdens de maanden juli en augustus zijn er geen vergaderingen. Om elkaar tijdens deze periode toch eens te ontmoeten houden we er aan om zowel in juli als in augustus eens samen te komen.
Vorig jaar gebeurde dit in de tuin van het voormalig klooster van de zusters Passionistinnen. Dit jaar konden we er niet terecht wegens de grote renovatiewerken die er momenteel plaats vinden.
In juli bij een hapje en in augustus bij een tasje koffie konden we op een gemoedelijke sfeer eens praten over de dagelijkse gebeurtenissen, het in ontvangst nemen van de F. Dewitteprijs en de vele felicitaties die we mochten ontvangen, de zoektocht en zoveel meer.

Pastorale ploeg Fatima