Lentereis


Hier volgen de plannen voor onze vierdaagse lentereis. Deze gaat traditioneel door tijdens het weekend van Ons Heer Hemelvaart, dus in 2015 van donderdag 14 mei tot en met zondag 17 mei. Dit jaar hebben we gekozen voor het wondermooie dal “Mittelrhein” en zijn toeristische trekpleisters als Rüdesheim, de Loreley, Mainz en Wiesbaden.

Ons verblijfshotel bevindt zich in Assmannshausen, een deelgemeente van Rüdesheim en gelegen aan de Rijnoever. Het avondmaal wordt opgediend in het restaurant van het hotel.

Deze vierdaagse reis met formule “Vol pension” kost 390 EURO per persoon op basis van een tweepersoonskamer en 420 EURO op basis van een eenpersoonskamer. Wij beschikken slechts over 4 enkele kamers en 20 dubbele kamers. In deze prijs is begrepen: overnachting in driesterrenhotel, de maaltijden van donderdagmiddag tot en met zondagavond, alle verplaatsingen met de bus en de fooi voor de chauffeur, alle voorziene entrée’s en een bezoek aan een gerenommeerd wijngoed. Niet inbegrepen in onze prijs: persoonlijke uitgaven en drank aan tafel.

Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk persoonlijk, per e-mail of telefoon. De betaling kan “in het handje” of bij voorkeur op rekening nr IBAN: BE06 2995 2290 7222, code BIC: BPOTBEB1 van de Fatima Reisvrienden.

De plaatsen op de bus worden toegekend in volgorde van de betaling van een voorschot van 150 EURO per persoon op bovenvermelde rekening.

We zien ernaar uit jullie terug te zien op deze vierdaagse uitstap, verspreid dit aanbod ook graag aan familie en vrienden, zoals jullie weten, iedereen is welkom.

Meer info: vierdaagse reis